CorpsB_pic1

over ons

Corps B gelooft dat ieder mens die door afkomst, historie of ervaringen een deuk heeft opgelopen, ergens anders een bobbel moet hebben. Vaak kijken mensen alleen naar de uiterlijkheden van de deuk en gaan voorbij aan de bobbel. Checken hun vink-lijst versus een CV. Durf eens te kijken met andere ogen, met een ‘bobbel-blik’. Door de bril van talent. Naar wat iemand wel kan en hoe gebruik te maken van die talenten.

 

Onze aanpak gaat uit van talenten en drive. Waar iemand goed in is én energie van krijgt. Dan levert ieder individu de meeste waarde. Voor de organisatie en zichzelf. 

Ruud Haex is het voorbeeld van onze doelgroep voor Corps B. Ook hij had moeite met het schoolsysteem maar heeft
zich ontwikkeld tot directeur verkoop van Mastercard en is inmiddels al weer jaren werkzaam als coach voor sales teams in hele diverse domeinen van de zakelijke markt.

 

 

Ruud

Rene van Hulst is merkstrateeg/conceptdesigner met een voorliefde voor het ongebruikelijk verrassende. Altijd werkzaam op het snijvlak van organisatie/strategie en creatie is hij bij Corps B verantwoordelijk voor het merk en de New Business Managers die als contactpersoon voor de dagelijkse relatie tussen opdrachtgever en het Corps B team verantwoordelijk zijn.

 

Rene

Xander Cladder MWO is organisatieadviseur en sinds 2014 gecertificeerd talentcoach, gespecialiseerd in talenten en engagement. Hij hielp vele honderden cliënten met het vinden, begrijpen en inschakelen van hun talenten. En verschillende organisaties met het beter inzetten van de talenten in de organisatie, binnen teams en individueel. Xander is mede-verantwoordelijk voor het selecteren, matchen en begeleiden on the job.

Xander

ik wil meer weten over deze unieke aanpak