CorpsB_pic4

voor opdrachtgevers

Een onorthodoxe manier om de (sales-)organisatie een boost te geven. Jonge enthousiaste en goed getrainde mensen gaan voor jou op pad. Jongeren die vaak door omstandigheden street-wise en people-smart zijn geworden maar ook doorzettingsvermogen, ondernemerschap en (verbale) talenten meenemen die het verschil kunnen maken.

Binnen de context van de opdrachtgever stellen we een team samen en trainen dit voor ‘the job at hand’. Begeleiden we continu on the job. Door regelmatige feedback op team en individueel niveau zorgen dat de weg naar succes helder voor ogen blijft. Zo werkt Corps B vóór meer sales en daarmee vóór positieve impact voor iedereen.
Wij zijn er klaar voor. Hoever ben jij?

Tijdelijk extra sales power voor een extra seizoens-impuls, in een specifieke regio, een test-markt ontginnen of eindelijk dat product van de plank halen. Met Corps B ligt een boost voor je sales simpel onder handbereik.

CorpsB_pic3

onze aanpak

In een zorgvuldige selectie van jongeren (18-28 jaar) kijken we naar zaken als mentaliteit, drive en talent. Gaan we met ze aan de slag met een specifiek assessment waardoor er een scherp inzicht in hun werkelijke talenten ontstaat. Om uiteindelijk via training en begeleiding on the job hun sporen te gaan verdienen in het veld.

Voor we een proces starten, ontwikkelen we een strategisch/tactisch plan. Brengen de markt, concurrenten en kansen in kaart. Kiezen samen met de opdrachtgever de route en maken het te pitchen verhaal. Eventuele product-training wordt in kaart gebracht. Daarmee is de belasting voor de organisatie minimaal en garanderen we tevens een goede start-positie voor onze mensen. En wie weet ontdekken door onze frisse blik nog wel meer sales kansen.

Onze aanpak kost minimaal 6 maanden. Onderweg evalueren en sturen we bij. Zowel in aanpak als in mensen. Want uiteindelijk is het succes voor de opdrachtgever, het succes voor onze mensen.

ik wil meer weten!/ik heb functies te vervullen!

Ik zoek talent

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.