CorpsB_pic1
CorpsB_pic5

waar vind je ons?

Route

Wij zijn gevestigd op het Marineterrein. Dit is een groot terrein zonder straatnamen. Corps B vinden is dus een kleine uitdaging.

Maar we gaan je helpen!

Het Marineterrein is op twee manieren bereikbaar. Via de hoofdingang aan de Kattenburgerstaat of via de zwarte fietsbrug aan de Dijksgracht. Als je de hoofdingang neemt, simpel de borden volgen tot je tegen gebouw 24 aanloopt. Wij zitten dan helemaal links, helemaal rechts is ter oriëntatie restaurant ‘de Scheepskameel’ gevestigd. Ingang aan de achter-/waterzijde.

Let op! Piet Heintunnel afgesloten van 25 juni 2021 tot en met 30 september 2022

Via Dijksgracht (lopen of fietsen vanaf Centraal Station)

Vanaf Amsterdam CS is het ongeveer 20 minuten lopen of 7 minuten fietsen. Loop via de achterkant (IJ kant) het CS uit en ga naar rechts. Vanaf daar loop/fiets je rechtdoor op de Piet Heinkade tot je links het Mövenpick Hotel ziet. Daar kan je via het voetgangers pad naar beneden. Beneden ga je linksaf langs het water en het Delirium café en weer linksaf onder de weg en het spoor door. Ga rechtdoor tot je niet verder kan. Je bent dan op de Dijksgracht. Ga naar links. Aan je rechterhand zie je 2 restaurants (Hanneke’s boom en Medamatic). Links is het spoor. Na Mediamatic ga je rechtsaf en steek je de zwarte fietsbrug over.

Gelukt! Je bent op het Marineterrein

Corps B is gevestigd in het bakstenen gebouw meteen aan de rechterkant. We delen het pand met restaurant de Scheepskameel. Wij zijn gevestigd in het achterste deel. Onze ingang is aan de waterkant.